Приймає товари. Перевіряє заповнення тарних одиниць, їх кількість та вагу, підраховує штучні товари, перевіряє якість за результатами зовнішнього огляду. Забезпечує зберігання товарів за кількістю та якістю. Готує товари до продажу. Розміщує і викладає товари за групами, видами, сортами з дотриманням правил товарного сусідства. Готує робоче місце до роботи: встановлює і перевіряє справність ваговимірювальних приладів, реєстраторів розрахункових операцій, виробничого інвентарю, інструментів. Консультує покупців про властивості, смакові особливості, кулінарне призначення та харчову цінність товарів. Нарізає, зважує і упаковує товари, підраховує вартість покупки, перевіряє реквізити чека, видає покупку. Підраховує гроші, здає їх у встановленому порядку.
Календар свят. Мова, граматика, спілкування
Продавець продовольчих товарів